Priče o psima, ljudima i slasticama u Vau blogu

super ekipa iz Rijeke
super ekipa iz Rijeke

U sklopu novog izgleda Vau torte web trgovine predstavljamo ti Vau blog, jedinstveno mjesto na kojemu želimo pričati o tebi, tvojim ljudskim i psećim prijateljima, o tvojim i našim slasticama i svemu što se tiče pasa, ali i mačaka.

Želimo ispričati tvoju priču i saznati sve što nam želiš reći o svojim doživljajima i prijateljima. Možda si prošao težak put do svog sadašnjeg doma, udomljen si ili spašen s ulice, a možda si stigao iz toplog doma u kojemu si rastao sa svojom braćom i sestrama. Sve to i još puno više željeli bismo saznati o tebi i stoga će ove stranice u Vau torte web dućanu biti otvorene tvojim pričama i razmišljanjima.

Na ovim stranicama predstavit ćemo naše pseće i ljudske prijatelje i njihove priče, ponekad vezane uz rođendane i proslave sretnih udomljenja, a ponekad okrenute svim ostalim aspektima života ljudi i pasa i svega što on nosi.

Ako imaš priču koju bi želio podijeliti s nama, makar se sastojala od nekoliko rečenica i slika, javi nam se u naš email sandučić ili nam pošalji poruku na Facebooku. Priče, bez iznimke, mogu biti o psima i samo o psima, slastice (torte i keksi) nisu obavezne. 😉

 

Imaš priču koju bi želio podijeliti s nama? Javi nam se!

nakit s otiskom šape

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.