Vidimo se na Vau vikendu u King Crossu!

Možda smo se već upoznali prilikom dostava ili preuzimanja slastica, a možda nam upoznavanje tek slijedi. Idealna prilika da se konačno susretnemo, zabavimo i uživamo u slasticama je nadolazeći Vau vikend u trgovačkom centru King Cross u Zagrebu!

Vidimo se na Vau vikendu u King Crossu!

Tradicionalni VAU VIKEND specijalizirani sajam održava se 14. i 15. ožujka u trgovačkom centru King Cross na Jankomiru u Zagrebu. Početak sajma je u 12 sati oba dana.

I ove će godine Vau torte sudjelovati na ovom specijaliziranom događaju, namijenjenom psima i njihovim ljudskim prijateljima. U sklopu programa Vau vikenda na raspolaganju su ti brojne zanimljivosti, među kojima su i naše slastice – njih čitava hrpa!

Pripremit ćemo ti keksiće (velike i male, s mesom i vege), torte i muffine (i još poneko ukusno iznenađenje), a svoj dolazak u King Cross možeš iskoristiti i za preuzimanje svoje rođendanske torte (molimo te da nam tortu najaviš najkasnije do petka, 13.03. u 19 sati). U tom slučaju, ne plaćaš dostavu 🙂 .

Uz prethodnu najavu na info pultu možeš sudjelovati i u amaterskoj izložbi pasa i osvojiti vrijedne nagrade. Izložba je na programu u subotu u 17 sati.

VIDIMO SE!

Imaš priču koju bi želio podijeliti s nama? Javi nam se!

nakit s otiskom šape