faqNajčešće postavljana pitanja

U nastavku možeš pronaći odgovore na neka od najčešćih pitanja, koje nam postavljaju tvoji ljudski prijatelji. Ukoliko među tim pitanjima i odgovorima nije informacija koju tražiš, ne ustručavaj se kontaktirati nas.


1 – Koliko ranije je potrebno naručiti tortu?

Tortu moraš naručiti najkasnije jedan dan ranije, do poslijepodnevnih sati, zato što se torte izrađuju ujutro na dan dostave / isporuke.

2 – Možete li tortu dostaviti poštom ili na kiosk Tiska?

Torte su svježi proizvodi nešto mekše strukture te kao takvi ne bi mogli izdržati tretman rukovanja paketima u pošti ili Tisku. Nadalje, kako je riječ o svježim proizvodima ograničenog roka trajanja, nije ih moguće slati dostavnim službama kojima treba više od nekoliko dana da dostave pošiljku.

3 – Ne živim u Zagrebu, kako mi možete dostaviti tortu ili drugu svježu slasticu?

Torte i kolače u mjesta izvan Grada Zagreba šaljemo autobusnim prijevozom. Cijena autobusne dostave je 9 eura. Naši dostavljači tortu predaju vozaču autobusa, plaćaju trošak dostave, i torta još istog dana stiže u tvoj grad, bez mogućnosti da se pokvari zbog transporta koji predugo traje. Ti se samo moraš pojaviti u dogovoreno vrijeme na autobusnom kolodvoru ili postaji u svom gradu, i preuzeti tortu od vozača.

4 – Koliki je rok trajanja torte i kako je moram čuvati?

Ako ne slaviš odmah, tortu moraš spremiti u hladnjak. U takvim uvjetima rok trajanja torte je 3 dana.

5 – Moj pas ima osjetljiv želudac, hoće li mu torta naškoditi?

Vau torte izrađene su od najkvalitetnijih namirnica, pri čemu posebno pazimo na izbor namirnica koje bismo i sami konzumirali. Naše torte često naručuju upravo psi s osjetljivom probavom, jer nemaju štetnih sastojaka. Pored njih torte često naručuju i psi koji su u procesu rehabilitacije nakon operativnih zahvata.

6 – Moj je pas alergičan na određenu vrstu mesa, a želio bi tortu, možete li nam pomoći?

Svakako! Ukoliko znaš da je alergija ograničena na određenu vrstu namirnica, npr. na piletinu, možeš bez straha naručiti tortu nekog drugog okusa, jer se svaka torta izrađuje isključivo od jedne vrste mesa, bez ostataka drugih mesnih sastojaka.

7 – Smiju li torte jesti vrlo mladi psi, točnije štenci?

Vau torte bez problema smiju jesti psi svih dobnih skupina, od najmlađih do onih u veteranskim godinama. Štenci smiju jesti torte čim počnu samostalno jesti.

8 – Moj pas ima određenu kilažu, koju biste mu tortu preporučili i može li mu torta nadomjestiti svakodnevni obrok?

Detaljnije informacije o preporučenom doziranju pojedine torte i o njenoj prikladnosti za određenu težinu psa možeš pronaći u opisu svake pojedine torte.

9 – Trebam tortu ili slasticu za vikend. Je li moguće naručiti dostavu vikendom na moju adresu?

Dostave vikendom nisu moguće. Po dogovoru, moguće je osobno preuzeti slastice u subotu između 10 i 12h. Nedjeljom ne radimo.

10 – Trebam tortu danas, možete li pripremiti tortu za isporuku isti dan?

Po dogovoru, u većini slučajeva možemo, no tada je moguće samo osobno preuzimanje torte kod nas u proizvodnji, pri čemu se obračunava puna cijena torte, bez popusta od 15%, koji inače primijenjujemo za osobno preuzimanje. Narudžbe za isti dan primamo isključivo preko telefona, 091/509-6039, do 16h, od ponedjeljka do petka.

11 – Koje je radno vrijeme Vau torti?

PON – UTO – SRI – ČET – PET: 09:00 – 17:00
(osobna preuzimanja po dogovoru)

Vikendom i praznicima ne radimo!