UPOZNAJTE NAŠ VAU TORTE TEAM

Želimo te upoznati s našim Vau torte teamom, stručnom skupinom za razvoj i provjeru svih slastica koje možeš pronaći u našoj ponudi. Svaka od njih prošla je njihovu strogu (khm!) provjeru i možeš biti siguran da ćeš uživati u bilo kojoj torti ili keksiću.

GALA

GALA

Gala je naša kraljica! Sada veteranka  od 15 godina. Najbolji i najstrpljiviji pas na svijetu. Sada više ne čuje i ne vidi najbolje, ali uvijek je prva kada treba isprobati Vau torte. Torta Gala je dobila upravo ime po njoj.
Vau torte team

PIXIE

Pixie je naša najmlađa članica, no ujedno i najprobirljivija. Ako prođe kod nje, nema sumnje da će proći i kod svih ostalih. Pogađate – ona je zaslužna za tortu Pixie.
Vau torte team

TAMA

Tama – ljubilica kakve nema, uz nju smo specijalno emotivno vezani i može nam sjediti na glavi….što nam i radi.
DHARA

DHARA

Dhara – naša  specijalna velika ljubav, veteranka s energijom šteneta i apetitom krokodila.
Vau torte team
Vau torte team

SHANTI I AMELIE

Shanti i Amelie su dvije sestre isto u veteranskim godinama i nezamislivom razlikom u karakteru. Samouvjerena i proždrljiva Shanti, te mirna i zaigrana Amelie.
Vau torte team

RIO

Rio je samozatajan frajer i pomalo gurman, licencirani uništavač kreveta i igračaka do razine atoma.
Vau torte team

CHIN

Chin je najveseliji pas na svijetu uvijek spreman za ljubljenje i skakanje, zaljubljive prirode i nezamislivog apetita – od žica, drveća, spužvi do bifteka. Nije gurman.
Vau torte team

CASPER

Casper jer naš dobri duhić, nezamisliva dobrica i veseljak koji uvijek ima nešto za reći.
Vau torte team

MO

Mo je naš najpametniji pas, nema tih vrata koja ona ne može otvoriti, prijateljice bira oprezno, no bez sumnje je ljubiteljica suprotnog spola. Pomalo sumnjičava prema nepoznatima, no kada se veza uspostavi nema dražeg i umiljatijeg psa. Na slici u društvu duhića Caspera.
Vau torte team

SKY

Sky je prva mačka u našem inače isključivo psećem kolektivu. Ime je dobila po načinu na koji je stigla u naše živote – netko je doslovno ubacio malenu macu, staru svega 2 mjeseca, u naše dvorište. Pronašli smo je kako visi na ogradi, zaljubili se u nju i od tada je s nama. Sky je nažalost lošijeg zdravlja, pozitivna je na FelV, ali je pravi mali borac i posebna mačka, prepuna ljubavi.
Vau torte team

MORO

Crni ljepotan Moro uistinu je poseban pripadnik mačjega roda. Beskrajno strpljiv, radoznao i potpuno opsjednut ljudskim rukama, tj. dlanovima. Spreman je za maženje u bilo koje doba dana i noći, baš kao i na degustaciju svega jestivoga i nejestivoga. Slastičar po struci, pronašao nas je u šumi za vrijeme jedne od naših šetnji i prije nego li smo se uspjeli snaći uvukao se u naše živote.
Vau torte team

VEGA

Najmlađa i najnovija članica mačjeg tima. Neplanirana da neplaniranija nije mogla biti – doteturala je na cestu usred polja i njiva, kojom smo prolazili i zamalo završila pod kotačima našeg automobila. Uspjeli smo se zaustaviti i skloniti je na sigurno, a sve ostalo je, pogađate, povijest. Veterinarski pregled, prva glasna predenja i Vega je postala dio naše obitelji. Neiscrpne energije i radoznalosti koja ponekad nadmašuje sve ostale članove kućanstva zajedno, Vega je bila i ostala prava mačka, ponajviše svoja, ali zauvijek i naša. 
Vau torte team

QUEENIE

Od Vege je preuzela titulu najmlađe i najnovije. Stigla nam je iz udruge Prava šapa i odmah nas osvojila svojim karakterom. Neumorno znatiželjna i nevjerojatno hrabra, uključila se u našu svakodnevicu kao da je oduvijek s nama. Nisu je pretjerano uzbuđivale niti druge mačke, ni psi, ni djeca. Svima je dala do znanja da se samo želi dobro zabaviti, maziti i biti uvijek tamo gdje želi biti. Mala “kraljica” je zaista mačka za poželjeti.