O nama

Naši psi su ravnopravni članovi naše obitelji i baš zato što ih toliko volimo želimo da budu zdravi i sretni! Torte i keksiće radimo već 15-tak godina, no isprva je to uvijek bilo za potrebe naših pasa, pasa naše rodbine i prijatelja. Na nagovor mnogih odlučili smo naše slastice podjeliti i s vama! Na pitanje zašto smo ih uopće nekada davno i krenuli peći, odgovor je i više nego jednostavan – naši psi su na komercijalne slastice reagirali češkanjem, a kada imate dugodlake i izložbene pse, to je jedna od stvari koje nikako ne želite. Tražili smo zdrav način kako ih nagraditi i tako je krenulo – češkanja su prestala, a naši psi od tada redovito uživaju u zdravim i ukusnim slasticama. Kako bi bili sigurni da kroz naše slastice psi dobivaju stvarno i zdrav i kvalitetan obrok trudili smo se doći do nama najkvalitetnijih namirnica. U izboru namirnica ne radimo kompromise – nastojimo doći do najboljih!

Ne koristimo konzervanse, umjetna bojila, soli i šećer, a svaka slastica je rađena ručno.

Sve naše slastice slobodno možete i sami probati!

Vau slastice prošle su oštar sud naše četvernožne komisije od 13 članova, te vam nikada nećemo ponuditi nešto što oni sami nisu jednoglasno odobrili!

Vau torte proizvodnja udovoljava i u potpunosti ispunjava standarde o sigurnosti proizvodnje slastica za pse (HACCP) i djeluje sukladno službenim dozvolama nadležnih državnih tijela i inspekcija.

Vilinska tvornica j.d.o.o.
Breg 30, 10362 Đurđekovec (od Sesveta prema Kašini)
OIB: 07373822214
MBS: 4162005