Novo u Hrvatskoj – nakit s otiskom šape vašeg ljubimca

Na hrvatsko tržište stigla je renomirana nizozemska tvrtka Jewel Concepts, poznata diljem Europe po jedinstvenim proizvodima, temeljnom na ručno graviranom nakitu s otiscima prstiju, bebinih stopala ili šapa kućnih ljubimaca. Tvrtka Jewel Concepts djeluje od 2009. godine i nastupa na čitavom nizu tržišta diljem Europe (Nizozemska, Belgija, Velika Britanija, Njemačka, Francuska, Italija, itd.).

Novo u Hrvatskoj - nakit s otiskom šape vašeg ljubimcaMajstori draguljari Jewel Conceptsa sve otiske graviraju koristeći posebne metode, koje pažljivo razvijaju i čuvaju kao draguljarsku tajnu. U izradi gravura i otisaka ne koriste se laseri, a svaki se komad nakita radi iznova – ne koriste se gotovi komadi, poput prstenja, privjesaka, itd.

Vlasnicima kućnih ljubimaca posebno je zanimljiv nakit s otiscima šapa kućnih ljubimaca. U ponudi je više vrsta nakita, izrađenog od zlata (žutog ili bijelog) ili srebra.

Za izradu otiska moguće je naručiti poseban Print Kit s tintom i naljepnicom na koju se pritisne šapa ljubimca, ali je otiske moguće načiniti i koristeći običan uredski jastučić s tintom. Fotografija ili sken otiska se potom šalje proizvođaču, koji nakon uplate započinje s ručnom izradom nakita. Rok izrade je između 4 i 5 tjedana, nakon čega se nakit šalje na adresu kupca. Dostava izrađenog nakita je besplatna.

Svaki komad nakita prati poseban certifikat s potpisom majstora koji je nakit izradio i s označenim područjem otiska, koje je korišteno u izradi nakita.

Više informacija o ponudi Jewel Conceptsa u Hrvatskoj na službenoj stranici.

Imaš priču koju bi želio podijeliti s nama? Javi nam se!

nakit s otiskom šape

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)